המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצלים בשמן זית בסיר גדול וכבד, עד הזהבה. מוסיפים את השום והפלפל צ'ילי ומטגנים עוד 2 דקות. 2 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים. 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, השעועית האדומה והתבלינים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את הבירה, טועמים ומתקנים תיבול. 5 מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה שעה עד שעה וחצי, עד שהשעועית מתרככת. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף קצת מים, אבל שימו לב שהתבשיל צריך להיות סמיך מאוד. * מומלץ להגיש עם טורטיות, סלסה וגוואקמולי או על אורז לבן. >> את מרק הבצל הזה כבר ניסיתם?>> ומה עם הבראוניז המטרללים האלה? |