1 ממליחים את הספייר ריבס עם 30 גרם מלח גס ומשאירים ללילה במקרר. 2. על מחבת ברזל צולים אותם טוב מכל צד, מכסים את המנגל עם המכסה וצולים עוד 40 דקות (תלוי בגודל הספייר ריבס), עד שהבשר מתרכך. 3. על מחבת רגילה מחממים את המיץ ליים עם הסוכר והרום ומוסיפים את הבשר. ממשיכים את בישול הבשר במיץ הליים ומצמצמים עד שהרוטב מזגג את הנתחים, מוסיפים מעט שבבי קקאו ומקפיצים על מנת שייפתח טעמו של הקקאו אל הבשר. 4. מילי פאפ: בקלחת קטנה שמים 100 גרם קמח תירס לבן ועליהם יוצקים כוס מים רותחים, מלח, פלפל ואת גבינת הגאודה המגוררת. מבשלים כ 4 דקות, תוך כדי בחישה מוסיפים מעט חלב ואת החמאה, מנמיכים את האש, ממשיכים לבחוש עד שהמיליפאפ סמיך (כמו פירה). 5. ההגשה: מניחים 2 כפות מילי פאפ במרכז הצלחת ועליו מניחים את הבשר עם מעט מהרוטב.