1 מטגנים את נתחי הבשר ב-2-3 כפות שמן עד שהוא משחים קלות, ממליחים ומפלפלים, מוסיפים כוס מים חמים (מים קרים יקשו את הבשר), מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים. 2. בסיר עמוק מחממים את חצי כוס השמן, מטגנים את תפוחי האדמה (מעט בכל פעם) עד שהם מזהיבים מוצאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל נייר סופג. כשמסיימים עם תפוחי האדמה מטגנים את בצל הירוק במשך כ-3-4 דקות מוציאים מהשמן ומניחים מעל נייר סופג. 3. מוסיפים לסיר הבשר את הבצל הירוק ותפוחי האדמה המטוגנים, הפפריקה, הכמון, המלח והפלפל שחור ומערבבים בזהירות. 4. מוסיפים לסיר שתי כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים מעל להבה נמוכה שעתיים-שלוש נוספות. אפשר להשאיר את הסיר כל הלילה מעל פתיליה.