1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. קוצצים את הבצל ומאדים בסיר רחב עם מעט שמן זית.
3. מוסיפים את הבשר לסיר ומשחימים מעט עם הבצל.
4. מוסיפים את העגבניות לסיר יחד עם התבלינים והשום. שופכים חצי כוס מים ומביאים לרתיחה.
5. מכסים במכסה מתאים או נייר אלומיניום צמוד ומכניסים לתנור לשעה.
6. מבשלים את הפול הירוק במי מלח ומקלפים אותו מקליפתו.
7. כעבור שעה מהכנסת הסיר לתנור, מוסיפים את הפול, הזיתים, הארטישוק והלימונים לסיר ומחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות.
8. בודקים את מידת הבישול: הבשר צריך להיות רך לגמרי ו"נמס בפה".