הכנת הבצק לפוקצ'ה: 1 מכניסים למיקסר את הקמח, השמרים והסוכר ומערבלים במהירות נמוכה כ-2-3 דקות. 2. מוסיפים מים, ממשיכים לערבל, מוסיפים שמן זית ומלח ומערבלים כ-10 דקות נוספות על מהירות נמוכה. 3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכניסים למקרר ללילה. 4. מחלקים את הבצק לכדורים, מסדרים במגש ומכסים בניילון נצמד. ממתינים כשעתיים לתפיחה.
הכנת הירקות והבשר: 1 מערבבים בקערה שמן זית, תימין, מלח גס וירקות: עגבניות, פלפלים חריפים ורגילים, בצל, קישואים ושומר. 2. צולים את הירקות על משטח צלייה ביתי. 3. ממליחים את האנטרקוט (בטמפרטורת החדר), גורסים מעליו פלפל שחור וצולים גם אותו.
הרכבת המנה: 1 צולים את כדורי הפוקצ'ה התפוחים על מחבת עם שמן זית. 2. פורסים את האנטרקוט. 3. מפזרים על הפוקצ'ה את הירקות והבשר, מזלפים שמן זית, חותכים ואוכלים.