1 מערבבים כחצי כוס שמן זית עם הפלפל, הכוסברה, עלי התימין והרוזמרין. 2. מושחים את הבשר בתערובת השמן והתבלינים על הסטייקים משני הצדדים ומניחים בכלי שטוח. מניחים על כל סטייק עלה דפנה אחד ושני עלי מרווה. מכסים ושומרים ככה עד הצלייה. ניתן לפזר מעט מלח גס לפני הצלייה. 3. צולים את הסטייקים מעל גריל פחמים למידת עשייה מדיום צולים כל נתח כ-5-6 דקות מכל צד, דקה או שתיים יותר בכל צד ישנו את מידת העשייה. ניתן להניח על הגריל גם עגבניות, פלפלים קטנים צבעוניים, ראשי שום שלמים וחצאי בצל אדום מושרים בחומץ בלסמי ושמן זית.