1 מוציאים את נתח הבשר מהמקרר שלוש שעות לפני תחילת הבישול ומניחים על השיש. הנתח צריך להגיע לטמפרטורת החדר.
2. עושים חתכים בסכין קטנה וחדה בכל הנתח וטומנים בתוכם את חצאי שיני השום.
3. מערבבים היטב את החמאה והחרדל. מתבלים במלח ופלפל. מורחים את הנתח בנדיבות בתערובת.
4. מניחים את הנתח על רשת צלייה מעל תבנית בעלת שוליים מוגבהים (הנתח יגיר נוזלים בעת הצלייה). החלק עם השומן צריך להיות החלק העליון. מניחים עליו את ענפי הרוזמרין ומהדקים. מכניסים לתנור שחומם לחום מקסימלי. צולים עשרים דקות.
5. פותחים את דלת התנור ומורידים את חומו ל-150 מעלות.
6. ממשיכים לצלות עוד 45 דקות עד שעה, לפי מידת העשייה הרצויה. מוציאים מהתנור ומניחים לנוח. בינתיים מכינים את הרוטב.
7. מניחים את התבנית בה ניקוו הנוזלים על כיריים עם אש בינונית. יוצקים פנימה את כוס היין ומגרדים בעזרת כף עץ את כל המשקעים מתחתית התבנית ושוליה.
8. בוחשים היטב את הקורנפלור והמים ומוסיפים לתבנית. ממליחים ומפלפלים. מבשלים אגב ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
9. להגשה, פורסים פרוסות דקות של רוסט ביף חם או קר, ויוצקים עליהן מעט רוטב.