1 בסיר כבד ורחב מטגנים את פרוסות הבשר דקה מכל צד. מוציאים ושומרים בכלי מכוסה.
2 באותו סיר מטגנים את הבצל והשום כ- 10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהבצל משחים. מוסיפים את גרידת הלימון.
3 מוסיפים ½ כוס יין ומבשלים עד שכמעט כל היין מתאדה. מוסיפים עוד חצי כוס ומבשלים שוב עד שכמעט כל היין מתאדה. ממשיכים כך עד שכל היין מנוצל.
4 מניחים את הירקות על הבצל ואת פרוסות הבשר על הירקות. מוסיפים את המרק החם ומתבלים במלח ופלפל.
5 מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים עד שהבשר הופך רך מאוד. מגישים חם עם מחית תפוחי אדמה. טיפ: יין גרוע בבישול יפיק תבשיל גרוע. בשלו ביין שהייתם מוכנים לשתות ממנו.