
יין הוא מרכיב חשוב בתבשילי בשר רבים. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר כבד ורחב מטגנים את פרוסות הבשר דקה מכל צד. מוציאים ושומרים בכלי מכוסה. 2באותו סיר מטגנים את הבצל והשום כ- 10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהבצל משחים. מוסיפים את גרידת הלימון. 3מוסיפים ½ כוס יין ומבשלים עד שכמעט כל היין מתאדה. מוסיפים עוד חצי כוס ומבשלים שוב עד שכמעט כל היין מתאדה. ממשיכים כך עד שכל היין מנוצל. 4מניחים את הירקות על הבצל ואת פרוסות הבשר על הירקות. מוסיפים את המרק החם ומתבלים במלח ופלפל. 5מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים עד שהבשר הופך רך מאוד. מגישים חם עם מחית תפוחי אדמה. טיפ: יין גרוע בבישול יפיק תבשיל גרוע. בשלו ביין שהייתם מוכנים לשתות ממנו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |