1 חוצים דלורית ומניחים על הגריל עם החוץ כלפי האש. 2. מפזרים מעל מעט שום כתוש, סוכר חום, מלח גבישי, פלפל ועלי תימין. מתחת שמים ענף רוזמרין ומכסים את הגריל. כשניתן להכניס בדלעת מזלג ללא התנגדות היא מוכנה. 3. בוצעים את הפילה לאורך הסיבים לחתכים שנראים כמו פילה מוקטן בקוטר של כ4 ס"מ. מאחדים את רכיבי הרוטב ומורחים חלקו על הבשר עם מברשת. 4. משרים את הפילה ברוטב כשעה. 5. את שארית הרוטב (שזה רוב הרוטב) שמים במחבת (עם ידית מתכת) ומצמצמים על חום נמוך עד לקבלת רוטב סמיך. 6. מחלקים את האננס למשולשים. 7. מפזרים את עגבניות השרי על הגריל וצולים בעדינות. 10.8 דקות לפני ההגשה צורבים צורבים את הפילה בכדקה בכל צד (4 צדדים) - הפילה יצא במצב רייר במרכז שזה המצב הרצוי, ונותנים לו לנוח. 9. מתבלים את האננס בהרבה פלפל שחור וצורבים במהירות על הגריל בחום גבוה. כשרואים פסים של צריבה, מורידים. 10. להגשה: שמים חצי דלורית על הצלחת, כמה משולשי אננס ושלושה נתחי בשר (כ400 גרם). מפזרים מעל את עגבנית השרי הצלויות ומעל הבשר מוזגים מעט מהרוטב