1 מערבבים בקערה את פירורי הלחם, מרק העוף, הקטשופ, הביצים, המלח, הפלפל השחור וההודו הטחון. מעבדים רק עד לקבלת עיסה אחידה וצרים 16 קציצות קטנות ושמנמנות (בקוטר של לחמנייה קטנה).
2 מחממים במחבת גדולה 2 כפות מהשמן ומטגנים את הקציצות עד הזהבה, כ-4 דקות מכל צד. כדי לבדוק, חוצים קציצה אחת בזהירות, אם היא כבר לא ורודה במרכז, היא מוכנה.
3 להרכבה: פורסים את העגבניות, מרפדים מחצית מחצאי הלחמניות בעלי החסה,מניחים עליהם את ההמבורגרים ומכסים בפרוסות העגבנייה. ניתן להוסיף גם פרוסות בצל סגול. יוצקים קטשופ, סוגרים ומגישים.
* המתכון מתוך האתר החדש של איילת הירשמן, הכולל מתכונים, טיפים והמלצות.