1 השווארמה: פורסים את האנטרקוט ואת שומן הכבש דק. מסדרים על שיפוד מכשיר השווארמה ערימת פרוסות מסודרות כך שלאורך כל השיפוד תהיה חלוקה שווה של הבשר והשומן. מניחים לבשר להסתובב. במקביל, צורבים את החציל והעגבנייה.
2 הצזיקי: קוצצים שום ומגרדים מלפפון ירוק. קוצצים נענע, מערבבים עם היוגורט ועם שמן הזית.
3 המטבל: קוצצים את הפלפל החריף, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מיץ מלימון אחד, מלח ופלפל.
4 הרכבת המנה: פותחים את הפיתה, מניחים שורה של חציל עם עגבנייה, פורסים את השווארמה ומניחים בצורה מסודרת. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים