תבשיל בשר עם שעועית ירוקהתבשיל ארומטי וקל להכנה המורכב מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל בית![]()
צילום: שי שרף, גורמה בפיתה
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר עם מעט שמן שחומם מראש את השום והבצל עד להזהבה. 2 במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים. 4 מתבלים במלח ופלפל אנגלי. 5 מוסיפים את רסק העגבניות, מים רותחים ומערבבים. 6 מוסיפים את השעועית הירוקה, תפוחי האדמה ומבשלים כשעה וחצי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|