1 מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל. 2. מעל להבה גבוהה מחממים מחבת כבדה, כשהיא לוהטת יוצקים לתוכה מעט שמן זית וצורבים את קוביות הבשר. 3. מעבירים את הבשר לסיר גדול. 4. יוצקים למחבת בה נצרב הבשר את הברנדי, מקרצפים את תחתית המחבת ומסירים בעזרת הברנדי את המשקע מתחתית הבשר. מעבירים את הנוזל לסיר הבשר. 5. מוסיפים לסיר גם את העצמות והיין האדום, מצמצמים מעט את הנוזל, מוסיפים את ציר הבקר, הבוקה גרני ושק התבלינים. 6. מבשלים במשך שעה, ללא מכסה ומעל להבה נמוכה. 7. במחבת נפרדת מטגנים את הבייקון עד שהוא מפריש שומן, מוסיפים את הירקות, מטגנים עד שהם מזהיבים ומוסיפים אותם לסיר הבשר. 8. מכסים את הסיר ומבשלים שעה נוספת (עד שהבשר מתרכך לגמרי).