1 משרים את הבורגול בהרבה מים ומניחים לו לעמוד כחצי שעה. 2. מסננים וסוחטים את הבורגול היטב. מניחים את הבורגול הסחוט בקערה, מוסיפים את הכבש, הקינמון הפלפל האנגלי, הכמון, רסק הפלפלים החריפים המלח והפלפל. מערבבים ולשים עם הידיים כחמש דקות למעין בצק. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים. 3. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות. 4. מחממים את השמן במחבת רחבה, כשהוא חם מטגנים בו את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. 5. מוסיפים למחבת את הבשר, הצנוברים והתבלינים וממשיכים לטגן עד שהבשר משחים. מניחים לתערובת הבשר להצטנן מעט. 6. מושחים את תבנית התנור במעט שמן זית. משטחים מחצית מכמות הבצק שכבה אחידה בתבנית. 7. מפזרים מעל הבצק שבתבנית את מילוי הבשר בשכבה אחידה ומהדקים מעט. 8. מניחים את מחצית הבצק הנותרת מעל המילוי טלאים טלאים, עד שנוצרת יריעה אחת, שמכסה כליל את המילוי. 9. בעזרת סכין חדה חותכים מעוינים בגודל של כשלושה ס"מ, יוצקים מעל למאפה שמן זית בנדיבות ומעבירים לתנור. 10. אופים כארבעים דקות.