1 מבשלים עדשים חומות במים עד לריכוך (חשוב מאוד לא יותר מדי כדי שלא יתפרקו) מסננים מהנוזלים המיותרים ומניחים בצד.
2 מחממים סיר עם שמן זית ומוסיפים בצל. לאחר שהבצל שקוף מוסיפים שום, ממשיכים לאדות עוד כ-2 דקות ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לאדות ומוסיפים את העדשים המבושלות. מוסיפים תבלינים (מלח, פלפל וכמון).
3 להכנת הבשר: מפרידים את הצלעות בעזרת סכין וחותכים בין הצלעות לקבלת מנות שוות.
4 ממליחים ומפלפלים עם פלפל גרוס טרי, מוסיפים שום, קורנית ושמן זית ומשאירים ל-30 דקות לספיגת הטעמים.
5 מחממים מחבת פסים ומתחילים בצריבת הבשר למשך כ-2 דקות מכל צד. מגישים על מצע העדשים.