1 פורשים על משטח עבודה רדיד אלומיניום בגודל 35X55 ס"מ, כשהצד הבוהק כלפי מעלה, ומניחים את הגלילה במרכז.
2 מערבבים בקערית את שאר החומרים, ומורחים על הגלילה לאורכה ובצדדים.
3 סוגרים את רדיד האלומיניום סביב הגלילה אך מקפידים שלא יהיה צמוד לבשר, כדי שיהיה מקום לנוזלים שיופרשו בצלייה. מעבירים לכלי חסין אש.
4 צולים את הגלילה שעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהבשר מתרכך. פותחים את רדיד האלומיניום וצולים עד 30 דקות נוספות, להשחמה אחידה. מגישים חם עם הרוטב שנוצר במהלך הצלייה.
* אפשר להחליף את הדבש בריבות מסוגים שונים, כמו מרמלדת תאנים, תמרים או משמש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!