1 חותכים את תפוח אדמה לקוביות קטנות של 2 ס"מ ומטגנים בשמן עמוק. 2. מקפיצים במחבת שום ובצל ולאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון. מתבלים במלח וסומק ומוסיפים את תפוח האדמה המטוגן. 3. מקפיצים יחד הכל למשך 2 דקות. 4. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים שתי כפיות של חומץ וקורט מלח. 5. פותחים בזהירות את הביצה בצלחת עמוקה ומשם שופכים אותה לאט לאט למים, כשהמים נמצאים בתנועה סיבובית (היא אמורה להישאר בצורה של ביצת עין). 6. מוציאים את הביצה העלומה מהמים לאחר 5 דקות ומניחים מעל תערובת הבשר ותפוחי האדמה.