1 מערבבים את הבשר, כף רוטב סויה, הסוכר והיין ומשהים חצי שעה. 2. בינתיים, מערבבים היטב את הסויה הנותרת, שמן השומשום והחומץ. 3. מלהיטים ווק על אש גדולה. יוצקים פנימה את שמן התירס ומסחררים. 4. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומקפיצים עשר שניות עד שהם מתחילים להזהיב. 5. מוסיפים את הבשר ונוזליו ומקפיצים כחצי דקה עד שהוא מבושל למחצה. 6. מוסיפים את תערובת הסויה והחומץ ואת הבצל והפלפל החריף. מקפיצים עד שכמעט ואין נוזלים בווק. 7. מסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה, מערבבים במהירות ומגישים מיד על אורז לבן.