הכנת המילוי: 1 יוצקים לסיר קצת שמן זית, מחממים, מכניסים פריקה ובוחשים במשך דקה. 2. מוסיפים ציר בקר ומביאים לרתיחה. 3. מנמיכים להבה, מבשלים 10 דקות ומכבים את האש. 4. מערבבים פנימה את הצנוברים. עוברים להכנת הבשר: 1. מניחים את כתף הטלה על משטח העבודה. 2. בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול. 3. מורחים את הנתח מצידו הפנימי ב-2/3 תערובת התיבול. 4. שמים את המילוי באמצע הכתף, כשליש מרוחב הנתח. 5. סוגרים את הנתח כלפי פנים משני צידי האורך ואז מגלגלים כמו רולדה. 6. מורחים את הנתח בצידו החיצוני בשארית תערובת התיבול. 7. מכינים תבנית עמוקה, שבתוכה רדיד אלומיניום גדול ועליו נייר אפייה. 8. מעבירים את הנתח לתבנית. 9. מפזרים סביבו את הרוזמרין והקינמון ועליו את הג'ינג'ר. 10. עוטפים את הנתח היטב ברדיד האלומיניום כך שיכסה אותו לגמרי. 11. יוצקים לתבנית ליטר מים רותחים. 12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, לשעה. 13. מעבירים את התנור לחום תחתון בלבד, מנמיכים ל-160 מעלות וממשיכים לצלות שלוש עד שלוש וחצי שעות. 14. חשוב: בזמן הצלייה בודקים מידי פעם שיש מים בתבנית, ואם חסר מוסיפים. 15. מסירים את נייר הכסף ומתענגים.