1 מחית החצילים: בעזרת בלנדר טוחנים את החצילים עם מלח, פלפל ושום.תוך כדי, מוסיפים חצי כוס שמן.
2 פילה הבקר: מחממים מחבת היטב.בוזקים על הפילה מעט מלח גס ופלפל גרוס. מטגנים משני הצדדים עם מעט שמן.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הפילה לתנור למשך 8-10 דקות משני צדדיו.
4 מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח, בכדי שיספוג את כל המיץ.
5 ההגשה: על צלחת מסדרים את קרם החצילים. פורסים את הבשר לחתיכות דקות (סלייסים) ומניחים על הקרם. זורים מעל מעט מלח גס, שמן זית בשביל הברק ומעט פטרוזיליה לקישוט.
* אפשר לקשט עם עגבנייה פרוסה דק.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.