1 מטגנים היטב את הבשר, מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן 7-8 דקות יחד. 2. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים והתבלינים, חוץ מגבעולי הסלרי. 3. מביאים לרתיחה, משפרים תיבול. 4. מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים (חשוב לבחוש מפעם לפעם שכן העגבניות מכילות סוכרים ויש להם נטייה להידבק לתחתית הסיר, כמו כן חשוב לטעום שכן האיזון בין הקרי לטעמו הבסיסי של הגולש חשוב מאוד). כעט מוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים ומבשלים כ- 20 דקות נוספות. מי שלא יכול בלי תפוחי אדמה ידאג שבתבשיל יהיו נוזלים בשפע, יחתוך תפוחי אדמה ויוסיף אותם לתבשיל ב-40 הדקות האחרונות.