1 לוקחים את הפרפרים של חזה עוף ופורסים לפרוסות דקות.
2 טוחנים את הבשר הטחון יחד עם כוסברה, פטרוזיליה, תפוח אדמה, ו-2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב.
3 לתערובת הבשר הטחון מוסיפים ראס אל חנות ומלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן, מערבבים הכל ומניחים בצד שטעמים יתמזגו.
4 לוקחים את הבצלים וחותכים לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ. מטגנים את הבצל עם שמן עד קבלת צבע זהוב ומוסיפים את הסילן.
5 לוקחים את פרוסות חזה העוף שפרסנו מניחים במרכז את תערובת הבשר הטחון ומגלגלים למעין נקניקיה/ רולדה. מניחים מעל הבצל באופן שהסגירה של חזה העוף תפנה מטה.
6 מניחים במשך 3 דקות את הממולאים ולאחר מכן מוסיפים מים רותחים לגובה של עד לחצי מגובה מהממולאים. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מכסים ונותנים להתבשל עד שהנוזל מצטמצטם ומקבל סמיכות טובה.