המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מקמחים את חלקי הבשר ומטגנים בסיר עם שמן קנולה רדוד, עד להזהבה מכול הצדדים. 2 מוסיפים את כל הירקות ומטגנים למשך 2 דקות נוספות. 3 מוסיפים את הדבש ומקרמלים תוך כדי בחישה. 4 מוסיפים את היין האדום ומערבבים עד ליצירת סירופ. 5 מוסיפים את ציר הבקר (חשוב שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים, ניתן להוסיף מים). 6 מתבלים בצ'ילי, במלח ופלפל. 7 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים לפחות כ-3 שעות או עד לריכוך. 8 כשהבשר רך, יוצקים חלק מנוזל הבישול למחבת ומצמצמים לקבלת סירופ. 9 עם הסירופ עוטפים את נתחי הבשר וירקות השורש ומגישים. |