1 מחממים את השומן בסיר רחב. 2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב מעט. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים דקה. 3. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהם משחימים מעט. 4. מוסיפים את כל שאר החומרים ומכסים במים רותחים. 5. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי-שלוש, עד שהבשר רך מאד. 6. מוסיפים את הקמח המדולל במים ומערבבים עוד כשלוש דקות, עד שהרוטב מסמיך. מגישים עם נוקדלי (בצקיות)