1 מכסים אחד מכל סוג הירקות בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום גבוה של 200 מעלות. 2. סוגרים את הסטייק מכל הכיוונים. 3. מוסיפים יין אדום יבש ומנמיכים על אש קטנה. 4. מקפיצים בצל, צ'ילי אדום ושום בשמן זית ומוסיפים שמנת ושוקולד. 5. מוסיפים בערך 2-3 כפות מהרוטב שהכנו לסטייק. 6. טועמים, מתקנים תיבול, מכסים לכמה דקות ומכבים. 7. מוציאים את הירקות מהתנור, חותכים תפוח אדמה לאורך (לשלשות) וצורבים אותו עם שמן זית וקצת מלח יחד עם הגזר. 8. מעבירים את הדלעת והבטטה במסננת, מוסיפים מלח ושמנת מתוקה ומערבבים.