1 לצ'ימיצ'ורי: טוחנים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים למעט הבצל והגזר עד לקבלת מרקם גרגירי. מוסיפים את הבצל והגזר ומערבבים.
2 לפולנטה: מחממים בסיר רחב את השמן עם השום והג'ינג'ר 2-3 דקות.
3 מוסיפים את גרעיני התירס ומטגנים עוד 2-3 דקות.
4 מוסיפים את קרם הקוקוס, מתבלים ומכסים במים עד כחצי ס"מ מעל גובה הגרגירים.
5 מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
6 מעבירים את הקרם לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
כבד בקר צלוי במרווה עם פולנטת תירס טרי וצ'ימיצ'ורי רוקט | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
7 לכבד: ממליחים ומפלפלים את פרוסות הכבד.
8 מחממים מחבת כבדה, מוסיפים את שמן הזית ומיד את פרוסות הכבד. מוסיפים גם את עלי המרווה. מטגנים כ-2 דקות מכל צד.
9 מגישים לכל סועד פולנטה טרייה, פרוסות כבד, צ'ימיצ'ורי ופיסטוקים.
איפה תמצאו בשר ישראלי טרי?