1 חותכים את הירקות לקוביות ומטגנים כל סוג בנפרד, חותכים את הבשר לקוביות ומכנסים לסיר ומוספים 3 כוסות מים, שתי כפות מרק עוף, שתי מקלות קינמון וראש בצל קצוץ .
2. שוטפים את האורז ומכניסים אותו לקערה גדולה. מערבבים אותו עם הירקות המטוגנים ומוספים כפית פלפל שחור וכפית כמון.
3. חותכים את העגבניות לרצועות, מניחים אותם בתחתית של סיר. לוקחים את הבשר ומסדרים אותו מעל העגבניות ומעליו מסדרים את האורז עם הירקות.
4. את הרוטב שנוצר מבישול הבשר מוסיפים לסיר עד שיכסה את האורז בשתי ס"מ.
5. מניחים את הסיר על אש גבוהה עד לרתיחה.
6. כשהמים רותחים מנמיכים את האש כמה שאפשר למשך 3/4 שעה ולאחר מכן בודקים אם האורז התבשל .
7. מניחים מגש גדול מעל הסיר והופכים את הסיר כלפיי מטה. מגישים ומתענגים על הריח והטעם.