1 ממליחים את הצלעות עם כ-30 גרם מלח גס ומשאירים ללילה במקרר. אם מבשלים בשטח, מעסים את הבשר בחמאה מזוקקת, פלפל שחור גרוס ומלח גס ומחכים כמה דקות עד שטמפרטורת הבשר משתווה לזו של הסביבה. 2. צולים את הצלעות היטב מכל צד על מחבת ברזל, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-40 דקות או עד שהבשר מתרכך. אם מבשלים בשטח, צולים את הצלעות בפויקה לוהט עם מעט חמאה מזוקקת במשך 10-15 דקות. 3. על מחבת רגילה מחממים את מיץ הליים עם הסוכר והרום, ומוסיפים לבשר. ממשיכים לבשל את הבשר במיץ הליים ומצמצמים עד שהרוטב מזגג את הנתחים. 4. מוסיפים מעט שבבי קקאו לבשר ומקפיצים. 5. לתוספת, מומלץ להכין מילי פאפ: שמים 100 גרם קמח תירס לבן בסיר קטן ועליהם יוצקים כוס מים רותחים. 6. מוסיפים מלח, פלפל ואת גבינת הגאודה המגוררת ומבשלים כ-4 דקות תוך כדי בחישה. 7. מוסיפים מעט חלב ואת החמאה, מנמיכים את האש וממשיכים לבחוש עד שהמילי פאפ סמיך כמו פירה.