1 כשעה לפני ההכנה, מוציאים את הסטייקים מהמקרר ומורחים בשמן זית משני הצדדים. 2. להכנת הכבדים והפטריות: מחממים במחבת כבדה את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים על להבה גבוהה מספר דקות עד שהנוזלים מתאדים והן מתחילות להזהיב. מעבירים את הפטריות והבצל לקערה. 3. מוסיפים למחבת את כבדי העוף וצורבים במהירות דקה מכל צד. מחזירים למחבת את הפטריות והבצל, מוסיפים את הסילאן והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 3-2 דקות על להבה גבוהה עד שהרוטב מסמיך. 4. להכנת הסטייקים: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה עד שהיא מעלה עשן. מתבלים את הסטייקים בפלפל שחור ומטגנים משני הצדדים עד לדרגת הצלייה הרצויה. 5. להגשה: על מצע של פירה תפוחי־אדמה מניחים סטייק פילה ומעליו שני כבדי עוף, פטריות ומעט רוטב, זורים עירית קצוצה ומגישים.