1 שוטפים היטב את הבשר ומניחים בסיר מלא מים קרים. מביאים לרתיחה ומכפים את הקצף הנוצר תוך כדי הבישול. 2. מוסיפים: בצל שלם, גזר, עלי דפנה, פלפל אנגלי ושחור, שיני שום, כף מלח וגבעולי פטרוזיליה. 3. מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים עד שהבשר מתרכך היטב. 4. בתום הבישול מוציאים את הבשר, מניחים בצד ומסננים את הציר. 5. מניחים את המשמשים בקופסה בעלת מכסה, יוצקים מעליהם יין, סוגרים את המכסה ומניחים להשריה במשך חצי שעה. 6. בסיר כבד מטגנים בצל עד לקבלת צבע זהבהב, מנמיכים את האש ומוסיפים קמח. מטגנים על אש נמוכה כחמש דקות. 7. מוסיפים את הבשר המבושל, מטגנים חמש דקות תוך ערבוב מתמיד. 8. מוסיפים את הציר המסונן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את המשמשים עם היין, התימין הקצוץ, השום הכתוש, המלח, הפלפל שחור טחון והפלפל החריף. 9. שוב מביאים לרתיחה ומבשלים שתיים עד שלוש דקות נוספות. 10. בתום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, טועמים ומתקנים תיבול.