עראייס של נוף מ"מאסטר שף"עראייס הפכה בשנתיים האחרונות לאחת המנות הכי נחשקות בארץ, ואנחנו לגמרי מבינים למה. במסגרת פסטיבל האוכל הערבי שייערך השבוע תוכלו לפגוש גם את העראייס של נוף. ביקשנו יפה, והיא הסכימה לשתף אותנו במתכון
צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי המלית יחד בקערה ולשים כ-5 דקות עד לקבלת מרקם משחתי. 2 ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומשמנים את חלקן החיצוני בשמן זית. 3 שמים את הפיתות בטוסטר, טוסטר אובן או על גריל בעוצמה בינונית עד שהן משחימות משני הצדדים. הופכים כל כמה דקות. * מגישים עם טחינה, עמבה, חמוצים, יוגורט ופלפל חריף. מנת העראייס תוגש במסעדת לחזא במסגרת פסטיבל האוכל הערבי בעיר תחתית בחיפה, שייערך בימים רביעי-שישי הקרובים, 13-15 בחודש, בהשתתפות מעל ל-70 שפים ואנשי קולינריה שיתארחו במגוון מסעדות וברים. |