בצקניות ממולאות בבשרכשראינו את המתכון הזה לא האמנו כמה מדהים הוא יעבוד ושהמילוי לא יברח מהצדדים: בצקניות במילוי בשר בלי למלא אחת אחת. מרדדים בצק, מסדרים את הבשר, מקפלים, פורסים וזורקים למים הרותחים |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 לשים בקערת מיקסר את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. 2 מרדדים את הבצק דק ככל הניתן (אפשר להשתמש במכונת פסטה, לא חובה) ומניחים על משטח עבודה. 3 מערבבים בקערה את מצרכי המילוי. ![]() 4 מרתיחים מים בסיר. ![]() 5 מכינים את הבצקניות: מניחים על הבצק את תערובת הבשר לאורך, במרווחים של 2 ס"מ בערך בין שורה לשורה. מקפלים את הבצק על הבשר טחון, חותכים את הבצק לרצועות בעזרת סכין או גלגלת בצק, ובמידת הצורך נפטרים משאריות בצק (כמו בסרטון). ![]() 6 חותכים את רצועות הבצק הממולאות לרוחב לבצקניות. 7 מכניסים את הבצקניות בנגלות לסיר עם מים רותחים. מבשלים במשך 5 דקות, עד שהבצקניות צפות (אל דאגה - הבשר לא בורח מהבצק על אף שהן פתוחות. אם אתם בכל זאת חוששים, ניתן להדק מעט את הקצוות). 8 מוציאים את הבצקניות המוכנות בעזרת כף מחוררת ומגישים עם טחינה, שמן זית, דבש, צנוברים, צ'ילי גרוס ופטרוזיליה קצוצה. בתיאבון! * בגלל שמתקבלת כמות גדולה מאוד של בצקניות, ניתן להקפיא את חלקן לפני שלב הבישול. * אופציית הגשה: להוסיף לכל מרק שאוהבים. ![]() ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|