1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר מים ומרתיחים. מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים. 2. בינתיים: קוצצים את הבצל דק – מטגנים במחבת. חותכים את הגזרים לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל. 3. מוסיפים שום וקישוא חתוך לקוביות קטנות. 4. מוסיפים את העגבניות קצוצות דק ומטגנים. 5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים ומערבבים היטב, בכדי למנוע היווצרות גושים, עד שהבשר משחים. 6. מתבלים במלח, פלפל, רוטב ווסטרשייר, כף קמח ולבסוף חצי כוס מרק. נותנים לעיסה לבעבע עוד כמה דקות ומצננים. 7. על תבנית פיירקס - מפזרים פירורי לחם ושופכים מעל את עיסת הבשר. 8. מועכים את תפוחי האדמה הרכים, מוסיפים 2 כפות מרגרינה (או חמאה), מלח, פלפל לבן (לכשרים - חצי כוס מרק צח) ללא כשרים, חמאה וחלב. 9. מפזרים את הפירה בצורה אחידה על הבשר. מפזרים מעל הפירה מעט פירורי לחם בתוספת שאריות שמן מטיגון הבשר 10. מכניסים לתנור בחום בינוני(180 מעלות) עד להשחמה. מגישים חם