מכינים את גריל פחמים: הרשת צריכה להיות במרחק של כ-30 ס"מ מהגחלים. מניחים בתחתית המנגל גחלים בכמות מועטה ביותר, ממש שכבה אחת של גחלים וגם אלה בצפיפות דלילה יחסית. העיקרון הוא צליית הבשר בחום נמוך מאד ולאורך זמן רב. מניחים את הבשר על הרשת ומניחם לו להצלות לאיטו במשך כשעתיים וחצי כשבמהלך הצליה הופכים את הנתח סביב סביב. במהלך הצלייה גם ממליחים ומפלפלים את הנתח. צולים אותו ככה עד שהוא שחום לגמרי ופריך ביותר. בפנים הבשר יהי עדיין ורדרד למרות משך הצלייה הארוך.