1 חותכים את הבשר לרצועות דקות.
2 מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הבשר לחצי שעה לפחות.
3 את פרחי הברוקולי והאפונה הסינית חולטים במי מלח רותחים למשך שתי דקות מיד בתום החליטה מעבירים את הירקות לקערת מי קרח שהכנו מראש ועוצרים את הבישול.
4 מחממים 3 כפות שמן בווק (או במחבת עמוקה ורחבה), כשהשמן חם מאוד ומעלה מעט עשן מוסיפים את הבשר לטיגון קצר של כשתי דקות. כשהבשר משנה צבעו מאדום לחום מוציאים אותו מהמחבת ומניחים בקערה.
5 מנגבים את הווק בנייר מטבח, מוסיפים לו 3 כפות שמן כשהשמן חם ומעלה עשן מטגנים בו את השום, הג'ינג'ר ובצלי השאלוט כדקה.
6 מוסיפים את הירקות הירוקים (אפונה, ברוקולי, בק צ'וי ובצל ירוק), מלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב מספר דקות. (את הערבוב מבצעים בעזרת שתי כפות עץ רחבות בדומה לערבוב סלט)
7 מחזירים את הבשר למחבת (בתחתית הערה בה הונח הבשר הצטברו נוזלים, אותם לא מחזירים למחבת כעת אלא שומרים ומוסיפים אותם יחד עם חומרי הרוטב לקראת הסוף) ומטגנים אותו תוך ערבוב כדקה, מוסיפים את חומרי הרוטב ואת נוזלי הבישול של הבשר ומבשלים תוך ערבוב כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הכוסברה ומעבירים לכלי הגשה.