1 מתחילים עם הבשר: מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל, שום פטריות ומרווה. מטגנים ומערבבים כחמש דקות.
מתכונים לראש השנה
2 מוסיפים את הערמונים ומטגנים דקה.
3 מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ופלפל. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר שחום ומפורר לגמרי.
4 מסירים מהאש, מקררים מעט ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
5 ממשיכים לפירה: מטגנים את הבצל ברבע כוס שמן זית עד שהוא מתחיל להזהיב.
6 מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם רכים. מסננים ומועכים אותם בממעך ידני לפירה חלק.
7 מוסיפים לפירה את הבצל המטוגן עם שמן הטיגון ועם שאר שמן זית.
8 מוסיפים לפירה גם את השום, הביצים, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
9 מחממים תנור לחום ל 180 מעלות.
10 מעבירים את הבשר לתבנית מלבנית חסינת חום, מסדרים בשכבה אחידה ומהדקים מעט.
11 שמים את הפירה על שכבת הבשר ומחליקים את השכבה העליונה.
12 חורצים עם מזלג פסים דקים בפירה,ומפזרים על הפירה את פירורי הלחם, מטפטפים מעל מעט שמן זית.
13 מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות.