1 להכנת הקציצות: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים. צרים מהתערובת קציצות מאורכות. מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
2 להכנת הרטטוי: מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כ-10 דקות עד שיזהיבו ויתרככו מעט, מערבבים מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל ובשני סוגי הפפריקה.
3 להרכבת המנה: מוסיפים לסיר הרטטוי את הקציצות המטוגנות. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהרוטב יסמיך. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים עם לחם טרי.