1 מכינים את הקציצות: מערבבים את חומרי הקציצות ומניחים מכוסה במקרר שעתיים.
2 יוצרים כדורים בקוטר 3-2 ס"מ.
3 מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הקציצות דקה-שתיים מכל הצדדים על להבה בינונית-גבוהה עד הזהבה. מניחים בצד.
4 מכינים את הרוטב: מאדים בצל בסיר עם שמן על להבה בינונית-נמוכה כ-5 דקות עד שהופך שקוף. מוסיפים שום ומנגולד ומאדים עוד כחצי דקה בלי שהשום ישחים.
5 מוסיפים מיץ לימון וציר ומביאים לרתיחה עדינה. מתבלים במלח ופלפל.
6 מבשלים יחד: מוסיפים את הקציצות לרוטב, מכסים למחצה ומבשלים ברתיחה עדינה כ-15 דקות עד שהקציצות סופגות את הטעמים.
* גיוון: אפשר לוותר על הטיגון המוקדם של הקציצות ולהוסיף אותן ישירות למרק. במקרה כזה המרק עלול להיות עכור יותר.