המצרכים (3 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1 מכניסים את הבשר הטחון עם השומן לקערה, ולשים כמה דקות עד שהבשר רך ואחיד. 2 מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שמשחים. מניחים להתקרר מעט. 3 מקפלים את הבצל לתוך תערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם. לשים שוב בידיים נקיות. 4 קורצים קציצות עגולות גדולות ושמנמנות (אפשר בעזרת רינג אבל לא חובה) ומועכים אותן מעט. 5 מחממים שוב את מחבת הטפלון חמה ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, עד שהן משחימות והופכות פריכות. 6 מורידים מהאש ומכינים את ההגשה: מורחים על חלק אחד של הלחמנייה מיונז ועל השני חרדל. מניחים עלה חסה בגודל של הלחמנייה, מעליו שמים את ההמבורגר ומעליו עגבנייה ומלפפון חמוץ. 7 סוגרים ונותנים ביס גדול. |