בלי טיגון: המבורגר טריקאיזה טריק חדש כבר אפשר להמציא להמבורגר? קבלו דרך חדשה ומגניבה להכין המבורגר בשיא המהירות והקלות, בלי ריחות של טיגונים ובלי ללכלך וכלים. תרגישו חופשי להוריד חלק מהתוספות או להוסיף מה שבא לכם![]()
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :ל-9 המבורגרים:
להברשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 ריבועים. 3 מניחים במרכזו של כל ריבוע בצק מיונז, קטשופ,עגבנייה, כדור שטוח של בשר טחון, ריבת בצל וחלפניו. 4 סוגרים היטב את קצוות הבצק (כמו בסרטון) ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 מברישים כל המבורגר בבביצה, מפזרים שומשום ואופים למשך 20 דקות או עד להזהבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|