מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

רוסטביף

בואו ללמוד מהמקצוענים איך מכינים נתח בשר עסיסי וטעים כמו שצריך

|חינאוי בוצ'ר שופ| פורסם16:39
רוסטביף של אדום אדום (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (10 מנות):

  • 2 ק"ג אנטריקוט או סינטה בטמפרטורת החדר

למרינדה

  • שמן זית או חמאה

  • חרדל דיז'ון
  • רוזמרין טרי
  • פלפל גרוס
  • מלח גס
  • ברנדי (אפשרות)

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה. 2. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר, 300 מעלות. 3. מניחים את הנתח בתבנית צלייה ומורחים אותו במרינדה. 4. מכניסים את התבנית לתנור וצולים בחום גבוה 20-15 דקות לק"ג. 5. מנמיכים לחום בינוני 200 וממשיכים לצלות עד דרגת העשייה הרצויה, בערך עוד 20 דקות. 6. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ- 15 דקות. 7. פורסים את הנתח לפרוסות דקות, ויוצקים את הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הפרוסות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il