המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב (שמתאים לתנור) וצורבים היטב את קוביות הבשר מכל הצדדים.צורבים היטב מכל הצדדים. צורבים מכל הצדדים | צילום: ענת אלישע, mako אוכל2 קולפים את הארטישוק הירושלמי ושוטפים היטב. מוסיפים לסיר את השום ואת הארטישוק הירושלמי, ומטגנים אותם קלות. למתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 3 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים בעדינות. מתבלים ומערבבים בעדינות | צילום: ענת אלישע, mako אוכל4 מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של הבשר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של הבשר | צילום: ענת אלישע, mako אוכל5 מחממים תנור ל-160 מעלות. 6 מעבירים את הסיר (מכוסה) לתנור לצלייה ל-3 שעות (מומלץ לבדוק מדי פעם שלא חסר נוזלים. אם חסרים - מוסיפים מים). 7 מסירים את המכסה, צולים עוד 10 דקות ומגישים חם. צלי בקר עם ארטישוק ירושלמי | צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! |