1 מכניסים לצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב. משמנים את הפלפלים וקולים בגריל. בינתיים פורסים את נתחי הבשר ומורחים ברוטב.
2 מסדרים את הבשר בשכבות כשעל כל חתיכת שייטל מניחים חתיכת שומן ומדי פעם מוסיפים גם חתיכת פלפל קלוי. לבסוף תוקעים 2 חתיכות שומן מעל השיפוד ומכניסים למכונה. מדי 10 דקות עוברים עם מברשת טבולה במרינדה על הבשר ליצירת ציפוי קריספי ומתקתק.
3 לסלט הפלפלים: מקלפים את הפלפלים מהקליפה שלהם, מנקים את הגרעינים וחותכים גס. קוצצים גס את עלי הבזיליקום, מוסיפים מלח ולימון ומערבבים. מניחים לפחות לשעה במקרר.
4 הצ'יפס בטטה: קולפים את הבטטה ושוטפים אותה. בעזרת קולפן פורסים חתיכות ארוכות ודקות. מחממים את השמן ומטגנים על חום גבוה עד הזהבה. ממליחים מיד עם ההוצאה מהשמן. ניתן לפזר צ'ילי יבש מלמעלה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים