1 מערבבים יחד טחינה גולמית, לימון, מלח ומים עד אמולסיה נעימה ומרקם כמו של מיונז.
2 חותכים את האנטריקוט לקוביות בסכין דקה. מחממים היטב מחבת, מוסיפים שמן וזורקים את הבשר. משטיחים אותו ונותנים לו להזהיב על צד אחד, מערבבים מהר עם כף עץ. הוא מוכן כשכל החומרים נפרדו.
3 'זורקים' ערימה מתערובת הבשר על הטחינה.
4 מרסקים במהירות גבוהה בבלנדר עגבניות שרי בלי מלח. מעבירים דרך מסננת שינוע (מרסקים), בעקבות פעולה זו המיץ הוא קצפי מאוד. מסננים ישר לצלחת, מנערים מעט את הצלחת להתאחדות חלקית עם הטחינה.
5 .טוחנים בבלנדר 2 פלפל ירוק חריף ו- 2 שיני שום טחונות גס, מוציאים מהבלנדר, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים עד קבלת רוטב.
6 קורעים לחם לקרוטונים בגודל בינוני (הרך עם הקשה). בוזקים עליהם שמן זית, מוסיפים מלח וקולים בתנור עד שמזהיב. 50% מהקרוטונים טובלים בתוך קצף העגבניות ואת ה- 50% הנותרים טובלים ברוטב הפלפלים (חלק ורודים וחלק ירוקים) מניחים את הקרוטונים מעל הראגו.