1 מבקשים מהקצב לנקות את הנתחים ממכסה השומן ומהגיד שבצד הנתחים, ולהסיר את העצם שמחברת בין הצלעות לאורך הנתח, כדי שלאחר האפייה אפשר יהיה להפריד בקלות בין הצלעות. 2. מערבבים את מרכיבי המשרה (חצי כוס שמן זית, יין לבן יבש, קליפת לימון מגוררת, מרווה, תימין, פטרוזיליה, שיני שום ופלפל שחור) ומעסים את נתחי הבשר. מאחסנים במקרר לשלוש שעות לפחות ועד לילה שלם. 3. מוציאים את נתחי הבשר מהמקרר כשעה לפני האפייה, כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר וכדי שהשומן שנקרש עליהם יימס. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). 4. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של שניים וחצי סנטימטר. במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הקוביות עד שמשחימות (עושים זאת כמה פעמים). מניחים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית של תנור ומתבלים במלח ופלפל. 5. מוציאים את נתחי הבשר מהמשרה ומתבלים במלח. מניחים אותם על רשת של תנור ומכניסים לתנור, מעל תפוחי האדמה. אופים עשר דקות. 6. מנמיכים את חום התנור לבינוני (160 מעלות) וממשיכים לאפות עוד 35 דקות, כך שהבשר יהיה שחום מבחוץ, אבל עדיין ורוד מבפנים. 7. חותכים את נתח הצלעות לאורכו ומפרידים את הצלעות זו מזו. מסדרים על תפוחי האדמה, מפזרים קליפת לימון מגוררת או רבעי לימונים כבושים ומגישים מייד.