1 מערבבים בקערה בשר טחון, בצל קצוץ, כפית דבש, ¼ כפית מלח, ½ כפית זנגוויל ואת תפוח העץ המגורד. לשים את התערובת עד קבלת התמזגות מלאה של המרכיבים. 2. מרוקנים את השזיפים והתאנים בזהירות וממלאים אותם בתערובת. 3. בקערה קטנה שמים 2 כפות יין אדום, 2 כפיות דבש, 2 כפות מיץ לימון, ½ כפית קינמון, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור וכף מים תוך כדי ערבוב מתמיד של המרכיבים. 4. את הפירות היבשים הממולאים יש להניח,על תבנית עם נייר אפייה ולמזוג מעליהם את הרוטב. 5. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש, לחום של 180 מעלות למשך 25 דק'.