1 קוצצים את כל הפטריות גס ומקפיצים במחבת עם שמן הזית, הסויה והצ'ילי (תוך כדי ערבוב).
2 לרוטב: שמים בסיר קטן את היין, שמן הכמהין והתבלינים ומבשלים לצמצום. מוציאים את התבלינים ומוסיפים את החמאה. כשהיא נמסה מורידים מהאש ומוסיפים את הפטריות.
3 מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד לריכוך קל. מסננים וחוצים לאורך. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הרטבים והתבלינים ומקפיצים את תפוחי האדמה עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים.
4 מערבבים כל חומרי הפילה בקערה ומעסים את הנתח. מכניסים למחבת חמה עם שמן זית וצורבים מכל הצדדים עד לדרגת מדיום-רר. מוציאים את הסטייק ומניחים להתקרר מעט. חוצים את הסטייק לאורכו.
5 הרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את שני הנתחים של הבשר. מעל מפזרים את תערובת הפטריות, ובצדדים את תפוחי האדמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!