1 מתחילים עם המילוי: מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר והתבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים ומוערכים את הבשר במזלג.
2 מסננים את התערובת, מוסיפים את הצנוברים/שקדים ומצננים היטב.
3 מכינים את הבצק: מסננים היטב את הבורגול עד שכל הנוזלים יוצאים (לוחצים עליו בגב כף היד). מוסיפים את שאר החומרים ולשים כמה דקות, עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. אם הבצק לא מתגבש לאחר כמה דקות של לישה, מוסיפים כף מים קרים.
4 מרטיבים את הידיים, מכינים מהבצק כדורים, יוצרים בכל כדור גומה וממלאים בתערובת הבשר. סוגרים היטב ומניחים בצד (מדי פעם חוזרים ומרטיבים את הידיים).
5 מטגנים בשמן עמוק חם עד להזהבה.