1 האורז: מטגנים את האורז בסיר עמוק תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח וקינמון ומערבבים שוב. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. משאירים את הסיר מכוסה ל-5 דקות נוספות.
2 הטנזייה: פורסים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים בהרט, קינמון, כורכום ומלח ומערבבים.
3 חותכים את האנטרקוט לקוביות קטנות ומוסיפים אותו, את השקדים ואת הפירות היבשים. מכסים במים ומביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את הסילאן, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות, עד שחלק ניכר מהנוזלים מצטמצם.
5 מגישים את הטנזייה מעל האורז.