1 מערבבים את חומרי הקציצות ושמים במקרר לחצי שעה. מגלגלים לקציצות ומטגנים בשמן רותח. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
2 שוטפים את האפונה הקפואה במים ומניחים להפשרה לפני ההכנסה לרוטב.
3 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות והתבלינים ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המרק.
4 מבשלים את הרוטב כ-10 דקות ומוסיפים את השעועית. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
5 ברבע שעה האחרונה מוסיפים את הקציצות מעל השעועית ולא מערבבים.